Registrace | Zapomenuté heslo?



Pozvánka na Den s pražskou policií v Zoo Praha

Pozvánka na Den s pražskou policií v Zoo Praha

14. srpna 2023 09:50 Redakce BC | Aktuálně

Pražští policisté Vás všechny zvou v sobotu 19. srpna 2023 do Zoo Praha, kde spolu s nimi můžete prožít den plný zábavy. 

Již od deváté hodiny ranní nás můžete navštívit v tzv. Dětské Zoo (spodní část Zoo Praha), kde se vám představí policisté napříč všemi službami. Můžete si prohlédnout jejich uniformy, vybavení, vozidla, naučit se snímat otisky prstů, nebo se posadit na nejnovější policejní motorku. V průběhu celého dne jsou pro vás připraveny soutěže o ceny a v případě zájmu si můžete odnést fotografii v uniformě těžkooděnce.

Jelikož je pro nás všechny prioritou bezpečnost, policisté z oddělení prevence vám i vašim dětem ukáží a vysvětlí zásady bezpečné jízdy na kole, koloběžce nebo na dětském odrážedle.

Vstup do Zoo Praha je možný pouze s platnou vstupenkou.

Moc se na vás těšíme.

kpt. Eva Kropáčová

Štítky: Policie ČR | bezpečnost | zoo

Zdroj: https://www.policie.cz/clanek/sprava-hl-m-prahy-zpravodajstvi-pozvanka-na-den-s-prazskou-policii-v-zoo-praha.aspx

OBLÍBENÉ ČLÁNKY

Téma týdne

Kamery v Plzni: Strašák pro zločince, ochrana pro obyvatele!

Kamery v Plzni: Strašák pro zločince, ochrana pro obyvatele!

3. dubna 2024 09:37

Během roku 2023 bylo v Plzeňském kraji evidováno 9 562 trestných činů a ani letos si pachatelé nedávají pohov. Některé z nich zachytily kamerové systémy. Právě záznamy na kamerách jsou často velkou pomocí při objasňování trestných činů. Měli by se zloději, vandalové a výtržníci začít více bát? A jak vnímat kamery z pohledu běžného občana? Moderní systémy v boji proti kriminalitě: Kamery jako strá ...

Přečíst článek >