Registrace | Zapomenuté heslo?



Ukradl věci z chaty

Ukradl věci z chaty

28. srpna 2023 09:27 Redakce BC | Aktuálně - Domácí zprávy

Bystrčtí policisté dosud marně pátrají po pachateli, který 12.8. využil nezabezpečené chaty u Brněnské přehrady a vnikl dovnitř.

Tam odcizil mimo jiné telefon, platební karty ale hlavně fotoaparáty a příslušenství v celkové hodnotě téměř 150 tisíc korun. Některých věcí se cestou z místa činu směrem k přístavišti zbavil. Podařilo se zajistit také záznamy kamer z okolí. Na nich je zachycen muž, který se v kritickou dobu pohyboval poblíž místa činu a může tak poskytnout důležité informace pro vyšetření případu. Pokud jej poznáváte, obraťte se prosím s informacemi na policisty prostřednictvím linky 158. Případ řešíme pro podezření ze spáchání přečinů krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Upozorňujeme, že nezabezpečené objekty mohu na některé nenechavce působit jako lákadlo.

Štítky: Policie ČR | kriminalita | bezpečnost | chata

Zdroj: https://www.policie.cz/clanek/ukradl-veci-z-chaty.aspx

OBLÍBENÉ ČLÁNKY

Téma týdne

Kamery v Plzni: Strašák pro zločince, ochrana pro obyvatele!

Kamery v Plzni: Strašák pro zločince, ochrana pro obyvatele!

3. dubna 2024 09:37

Během roku 2023 bylo v Plzeňském kraji evidováno 9 562 trestných činů a ani letos si pachatelé nedávají pohov. Některé z nich zachytily kamerové systémy. Právě záznamy na kamerách jsou často velkou pomocí při objasňování trestných činů. Měli by se zloději, vandalové a výtržníci začít více bát? A jak vnímat kamery z pohledu běžného občana? Moderní systémy v boji proti kriminalitě: Kamery jako strá ...

Přečíst článek >